Lente in Twente

We zijn een weekje aan het uitwaaien op Texel. Bij thuiskomst zien we dat sommige gasten onze aanwezigheid niet nodig hebben. Wie wordt er nu blij van rommel in de brievenbus? Nou wij dus! Want inmiddels weten we dat dit niet door de wind komt of een ondeugend buurkind maar dat dit de eerste bouwactiviteiten zijn van as ouders koolmees. Direct camera weer van stal gehaald. Familie koolmees moet even schakelen met het obstakel en een kierende deur maar verder vinden ze het snel prima en gaan verder met het arrangement. Zorgvuldig wordt de vorm erin gedrukt.

Materialen worden aangevoerd
Materialen worden aangevoerd
Goed aandrukken
Goed aandrukken
Vorm wordt er direct in gebracht
Vorm wordt er direct in gebracht

Pa en ma koolmees zoeken samen de woning uit. Hoor ze overleggen waar welke meubels komen.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Bea Huls (maandag, 04 april 2022 13:42)

    Haha geweldig